لیست اختراعات حسن سعيدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 30
تاریخ ثبت: 1398/01/19
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي عنوان: فارسي: قطعه تعويض سريع انگليسي: Quick Change زمينه فني: زمينه فني اصلي طرح ارائه شده، با رشته ارتوپدي فني ارتباط مستقيم دارد. مشكل فني: يكي از مهم‌ترين مسائلي كه شخص دچار قطع عضو با آن دست و پنجه نرم مي‌كند، محدود شدن نقش وي در فعاليت‌هاي اجتماعي و ورزشي مي‌باشد. چرا كه نقش داشتن در فعاليت‌هاي متنوع اجتماعي، استفاده از كفش‌ها و لباس‌هاي متنوع را طلب مي‌كند. استفاده از كفش‌ با سبك‌هاي متفاوت و همچنين ارتفاع پاشنه متفاوت براي شخص دچار قطع عضو امكان‌پذير نيست؛ چراكه استفاده از كفش با ارتفاع پاشنه متفاوت سبب به هم خوردن راستاي كلي پروتز شده و همانطور كه در بخش فوق ذكر شد، مي‌تواند باعث ايجاد اخلال در راه‌رفتن وي شده و حتي منجر به زمين‌خوردن شده كه خود عوارض ديگر را در پي خواهد داشت. اساس راه حل ارائه شده: جهت پر كردن اين شكاف مذكور، طراحي و ساخت يك قطعه پروتزي كه امكان تعويض سريع بخش فوت پروتزي را فراهم نمايد، در اين فرم ارائه مي‌گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/01/27
تاریخ ثبت: 1398/02/16
خلاصه اختراع:

ارتزهاي پا با هدف اصلاح پروناسيون بيش از حد پا به سمت نرمال و يا به عبارتي به سمت سوپيناسيون تجويز مي گردند. به منظور اصلاح پروناسيون، لازم است به مفاصل ساب¬تالار و ميدتارسال پا، نيروي سوپيناتوري اعمال گردد. بر اين اساس ضروري است پيش از طراحي ارتوز، مقدار مقاومت پا و اين مفاصل را در برابر سوپيناسيون بررسي و آنگاه با توجه به نيروي مورد نياز، ارتوز مناسب را تجويز و طراحي نمود. دستگاه اختراعي ما قادر است با تخمين دقيق مقدار مقاومت سوپيناتوري، به طراحي ارتوز مناسب و در نتيجه موفقيت بيشتر درمان ارتوزي كمك نمايد. اين دستگاه شامل تكيه گاهي است كه ۴ عدد load cell در چهار زاويه آن قرار گرفته كه امكان تخمين مقدار وزن تحمل شده روي هر اندام را فراهم مي نمايد. در هر سمت دستگاه قوس متحركي تعبيه گشته كه دقيقا زير قوس طولي داخلي پا و ناويكولار قرار گرفته، مزيت طراحي اين قوس وجود سطح بيشتر جهت اعمال نيرو است كه تحمل آن از سوي بيمار راحت تر از ابزارهاي پيشين مي باشد،‌ ضمن آن كه قوس قابليت تنظيم در سايزهاي مختلف را نيز دارا مي باشد. در هر سمت زير قوس متحرك load cell هايي جهت برآورد مقدار نيرو تعبيه گشته و به منظور حركت عمودي قوس به سمت درسال از موتور و جعبه دنده استفاده مي گردد كه امكان حركت قوس با سرعت و شتاب يكنواخت در تكرار هاي مكرر آزمون و در ارزيابي هاي متعدد را فراهم مي آورد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/25
تاریخ ثبت: 1392/02/02
خلاصه اختراع:

اين وسيله شامل جورابي است كه داراي كفي طبي براي افراد دچار صافي كف پا مي باشد فرد قبل پوشيدن كفش جوراب را مي پوشد كه اين سبب مي شود فرد و به خصوص بچه ها كه پوشيدن كفي براي اصلاح حياتي تر مي باشد،با تعويض كفش ها جوراب فراموش نمي شود.اين جوراب ها امكان اين را فراهم مي كنند كه حتي در خانه استفاده از كفي راحت تر باشد .به خصوص در بچه هايي كه پزشك تجويز كفي UCBL را مي دهد،چون امكان استفاده از كفي UCBL در داخل خانه نمي باشد اين كفي ها امكان پوشيدن در داخل منزل را فراهم مي نمايند هدف از ساخت اين وسيله اصلاح صافي كف پا در گروه هاي سني مختلف به خصوص در بچه ها و نوجوانان كه امكان اصلاح در آنان بيش تر است مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/15
تاریخ ثبت: 1392/03/26
خلاصه اختراع:

سالانه تعداد بسيار زيادي از افراد جامعه بر اثر عواملي مانند جنگ و تصادفات و بيماريهاي عروقي مانند ديابت دچار قطع عضو اندام تحتاني ميشوند كه تقريبا 40% قطع عضوها از سطح بالاي زانو انجام ميشود. توانبخشي عمومي اين افراد با ساخت پروتز انجام ميشود كه اين پروتزها نقش بسيار مهمي در بالا بردن سطح كيفيت زندگي افراد آمپوته دارند. يكي از فاكتورهاي مهم براي حصول نتيجه مطلوب پس از نصب پروتز، وجود قابليت تنظيم دقيق راستاي مفصل زانو ونيز راحتي كاربرد پروتز توسط شخص آمپوته ميباشد. از نكات مهم در استفاده از پروتزهاي بالاي زانو، قابليت چرخاندن به سمت داخل قسمت پايين پروتز از مفصل زانو براي تسهيل نشستن ويا پوشاندن جوراب و يا كفش با پنجه پروتز و يا افزايش امنيت هنگام رانندگي اتومبيل ميباشد. از طرفي پروتزيست بايد بتواند راستاي حركتي مفصل زانو را به طور دقيق تنظيم كند چرا كه چرخش رو به داخل و يا خارج مفصل باعث انحرافات گيت حين راه رفتن ميشود كه اين مسئله خود ميتواند بر كارايي و ميزان مصرف انرژي و راحتي استفاده از پروتز تاثيرگذار باشد. در حال حاضر از يك آداپتور چرخاننده براي برخي از پروتزهاي بالاي زانو كه داراي طول استامپ متوسط يا كوتاه هستند استفاده ميشود كه فقط قابليت چرخش قسمت پاييني پروتز را ميدهد و پروتزيست نميتواند با آن راستاي حركتي مفصل زانوي پروتز را تنظيم كند و از طرفي به علت ارتفاع تقريبا4.5سانتيمتري كه ايجاد ميكند باعث جلو زدن مفصل زانوي پروتز نسبت به مفصل طبيعي، هنگام نشستن ميشود. با توجه به همين مشكلات، تصميم به ساخت وسيله ايي گرفته شد كه هم پروتزيست بتواند خيلي راحت راستاي حركتي مفصل زانو را تنظيم كند و هم اينكه شخص بخصوص افرادي كه داراي طول استامپ بلندي هستند بتوانند از تمامي مزاياي وجود اين وسيله در پروتزشان استفاده كند اين وسيله قابليت نصب روي تمامي پروتزهاي بالاي زانو با طول استامپ بلند و متوسط و كوتاه را دارد و همه پروتزيستها ميتوانند به راحتي اين وسيله را روي پروتز بيمارشان نصب كنند.

تاریخ ثبت: 1394/08/24
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف: عنوان اخراع: ساخت سوكت پروتز بالاي زانو با لبه ي سيليكوني مشكل فني: امروزه افراد به دليل عوامل مختلفي از جمله ديابت، تصادفات، عوامل ناشي از جنگ، نا هنجاري هاي مادر زادي و غيره دچار قطع عضو مي شوند. وفتي فردي دچار قطع عضو شود جهت باز گرداندن وي به اجتماع و شرايط قبل از قطع عضو، فرد از عضو جايگزين مصنوعي يا همان پروتز استفاده ميكنند. طبيعتا به دليل اين كه فرد براي اولين بار در زندگي خود از عضو مصنوعي استفاده ميكند با مشكلاتي روبرو ميشود كه اين مشكلات در افرادي كه از بالاي زانو قطع عضو شده اند بارز تر است. تعدادي از اين مشكلات درد ها، زخم هاي ناشي از فشار و ناراحتي هاي پوستي هستند. اين ناراحتي ها به اين دليل ايجاد ميشوند كه فردي كه دچار قطع عضو از بالاي زانو شده است براي استفاده از عضو مصنوعي بايد از طريق قسمتي از عضو مصنوعي كه سوكت ناميده ميشود تحمل كند و بخش عمده اي از تحمل وزن نيز در لبه هاي فوقاني سوكت انجام ميگيرد. عضو هاي مصنوعي كه امروزه براي بيماران دچار قطع عضو از بالاي زانو تجويز ميشوند داراي سوكتي هستند كه سخت و غير قابل انعطاف است و اين امر باعث ايجاد ناراحتي در تحمل وزن ميشود. دراختراع حاضر با استفاده از سيليكون كه يك ماده ي انعطاف پذير و با دوام است،لبه هاي فوقاني سوكت عضو مصنوعي به صورت نرم و انعطاف پذير درست شده است تا مشكلات مذكور حل شوند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/28
مالک/مالکان: آقاي حسن سعيدي
تاریخ ثبت: 1394/08/24
خلاصه اختراع:

جوراب ضد خار پاشنه

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/27
تاریخ ثبت: 1394/11/17
خلاصه اختراع:

توليد نيتروژن اكسيدها توسط واحدهاي پتروشيمي، نيروگاه و راكتورهاي زباله سوز و ورود آنها به اتمسفر بر سلامت موجودات زنده و محيط زيست و حتي بناهاي تاريخي ايران در شيراز و مناطق نفت خيز جنوب كشور اثرات مخرب داشته است. اختراع حاضر به روش ساخت كاتاليست احياي انتخابي نيتروژن اكسيد با تلقيح منگنز و يك فلز واسطه در دو مرحله روي زئوليت HZSM-5 اختصاص دارد. در اين فرايند HZSM-5 تكليس شده درون محلول آبي منگنز نيترات غوطه ور شد و سپس خشك و تكليس شد. بعد از عمليات حرارتي كاتاليست اين مرحله با محلول نيترات فلزات واسطه نظير كروم، منگنز، آهن، كبالت، نيكل، مس يا روي مجدد تلقيح و عمليات صاف كردن، خشك كردن و تكليس صورت مي گيرد. كاتاليست M/ Mn/HZSM-5 در دماي پايين نيز فعال است و درصد تبديل نيتروژن اكسيد به نيتروژن در 200 درجه سلسيوس براي خوراك شامل نيتريك اكسيد، آمونياك، اكسيژن اضافي و نيتروژن 80% و در دماي 250 تا 400 درجه سلسيوس بالاي 99% است. هدف از اين اختراع، عبور خروجي واحدهاي فوق الذكر از يك راكتور شعاعي محتوي كاتاليست جهت حذف NOx و كاهش مقدار آن به حد مجاز زير ppm50 با استفاده از كاتاليستي است كه نيتروژن اكسيد را به نيتروژن تبديل نمايد، اما اكسايش آمونياك را منجر نشود و دورريز كاتاليست مستعمل هم براي محيط زيست مضر نباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/12/18
تاریخ ثبت: 1395/07/13
خلاصه اختراع:

مشكل فني: از مشكلات و معايب اساسي كلكتورهاي موجود عدم امكان توليد همزمان برق و حرارت، عدم امكان انتقال حرارت به دو سيال عامل، افت بيش از 50 درصدي راندمان در دماي كاركرد بالا، عدم امكان استفاده چند منظوره، عدم امكان داشتن همزمان دو پارامتر اساسي راندمان بالا و دماي بالا، اتلافات حرارتي بيش از 40 درصدي در سيستم هاي ترموسيفون و افزايش هزينه و فضاي مورد نياز مي باشد. راه حل ارائه شده: به كمك ايده كلكتور چند منظوره با استفاده از تكنيك هاي لوله حرارتي نوساني، تغيير فاز و خلاء سازي با هيبريد صفحات فتوولتاييك يك كلكتور چند منظوره نوساني خلاء اي خورشيدي ساخته شده است كه بوسيله آن قابليت توليد همزمان برق و حرارت، قابليت استفاده چند منظوره همزمان با امكان انتقال حرارت به دو سيال عامل، امكان راه اندازي سه سيستم خورشيدي بطور همزمان، امكان داشتن همزمان دو پارامتر اساسي راندمان بالا و دماي بالا با كاهش بيش از 40 درصدي اتلافات حرارتي، افزايش بيش از 60 درصدي راندمان به همراه كاهش 50 درصدي فضا و هزينه مورد نياز در مقايسه با كلكتورهاي موجود فراهم شده است. لوله حرارتي نوساني بين دو بخش كندانسور و تبخير كننده عمل مي كند و انرژي خورشيدي جذب شده در بخش تبخيركننده را بوسيله فرآيند تغيير فاز نانو سيال به سيال عامل درون كندانسور انتقال مي دهد بطور همزمان صفحات فتوولتاييك قابل تنظيم انرژي الكتريسيته مورد نياز را توليد مي كنند و همزمان با اين دو فرايند بخش پاييني صفحه جاذب اصلي كه مجاري مثلثي و مستطيلي تعبيه شده اند وظيفه انتقال حرارت به سيال عامل دوم را انجام مي دهند كه اين طراحي سبب شده كلكتور چند منظوره به تنهايي مانند يك ميكرو سيستم توليد همزمان عمل كرده و امكان راه اندازي همزمان سه سيستم خورشيدي با حداكثر راندمان و حداقل هزينه و فضاي مورد نياز را براي تمام نقاط از جمله مناطق فاقد شبكه برق و گاز شهري فراهم كند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/10/05
تاریخ ثبت: 1395/08/02
خلاصه اختراع:

1.عنوان اختراع : آويز پا با بسكت لگني 2.زمينه فني اختراع : اين ابداع با رشته ارتوپدي فني و تجهيزات پزشكي ارتباط مستقيم دارد. 3.مشكل فني و راه حل و كاربرد اختراع: شكستگي ناحيه پاشنه پا يكي از شايعترين آسيب هاي اندام تحتاني است كه منجر به استفاده از گچ كوتاه پا مي¬شود و شخص به منظور بهبود سريع تر و جوش خوردن استخوان و جلوگيري از آسيب هاي ثانويه بايد زانوي خود را خم كرده و پاي گچ گرفته را با فاصله از زمين نگه¬دارد، مشكلي كه وجود دارد اين است كه به دليل وزن سنگين گچ شخص خسته مي شود و پا را روي زمين مي گذارد كه اين احتمال آسيب هاي ثانويه را در پاي آسيب ديده افزايش مي¬دهد و التيام را به تاخير مي اندازد به همين منظور راه حل اين است كه از وسيله اي استفاده شود كه پا را در حالت Non-Weight Bearing قرار مي‌دهد. طرح ابداعي حاضر به صورت غير ارادي كار عضلات خم كننده زانو را انجام داده و پاي شخص را بدون استفاده از انرژي خود مصدوم بالا نگه مي‌دارد. بدين صورت كه با استفاده از آويز پا كه به يك بسكت لگني متصل شده‌است، وزن اندام تحتاني را از قسمت تحتاني به لگن و بالاي كرست ايلياك منتقل مي‌نمايد. كاربرد اين طرح در شكستگي‌هاي اندام تحتاني به خصوص شكستگي استخوان تيبيا، فيبولا و كالكانئوس مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/23
تاریخ ثبت: 1395/10/11
خلاصه اختراع:

دستگاه چند كاره لحيم كاري آني با هيبريد خورشيدي فرآيندهاي لحيمكاري، ذوب و برشكاري از جمله مهمترين فرآيندهاي مورد استفاده در صنعت امروز مي باشند كه نياز به مصرف انرژي بالا و دستگاه هاي مخصوص جهت انجام ، از مشخصه هاي اين فرآيندها است. پس در اين راستا طراحي و ساخت، دستگاه چند كاره لحيم كاري آني با هيبريد خورشيدي، جهت استفاده بهينه از انرژي و كاربرد چند منظوره از دستگاه انجام شده است. اين دستگاه بشكلي طراحي شده كه علاوه بر امكان استفاده از انرژي خورشيدي كه يك منبع انرژي تجديدپذير و پاك است، قابليت انجام سه فرآيند اصلي لحيمكاري، ذوب و برشكاري بوسيله آن فراهم مي باشد. و بشكلي طراحي شده است كه با تغيير سايز مي تواند به عنوان يك دستگاه چند منظوره جوشكاري نيز مطرح شود زيرا در اين دستگاه بر خلاف دستگاه هاي جوشكاري موجود نيازي به تنظيم شدت جريان نيست و با توجه به نوع فرآيند مورد نظر و جنس قطعه كار، جريان لازم مصرف مي شود، علاوه بر اين با استفاده از اين دستگاه مي توان فرآيند لحيم كاري سخت و نرم را نيز بصورت آني (بر خلاف دستگاههاي لحيم كاري موجود، نياز به زمان و صرف انرژي جهت گرم شدن و آماده شدن هويه وجود ندارد و بصورت آني مي توان از آن جهت انجام لحيمكاري سخت و نرم استفاده كرد كه اين امر به شكل بسيار چشمگيري از اتلاف انرژي جلوگيري و مصرف انرژي را به شدت كاهش و علاوه بر آن راندمان و طول عمر دستگاه را افزايش مي دهد) و با بالاترين كيفيت و راندمان بيش از 95٪ ، انجام داد. از جمله قابليت ها و مزيت هاي ديگر اين دستگاه در مقايسه با دستگاه هاي موجود عبارت است از: •\\\\\\\\tاستفاده از انرژي خورشيدي بعنوان يك منبع انرژي تجديدپذير و پاك در مهمترين فرآيندهاي صنعتي(تنوع در منبع انرژي) •\\\\\\\\tچند منظوره بودن و قابليت انجام سه فرآيند اصلي لحيم كاري(سخت و نرم)، ذوب و برشكاري ( افزايش قدرت انتخاب در كاربرد ) •\\\\\\\\tامكان استفاده در در تمام نقاط از جمله مناطق فاقد برق شهري و سوختهاي فسيلي •\\\\\\\\tقابليت لحيمكاري سخت قطعات غير همنام •\\\\\\\\tامكان راه اندازي دستگاه توسط برق خودرو در شرايط خاص(شرايط نامساعد جوي و عدم تابش مناسب خورشيد) •\\\\\\\\tكاهش 21 برابري ولتاژ ورودي به دستگاه در مقايسه با ولتاژ برق شهري •\\\\\\\\tافزايش ايمني كاربر و كاهش آلودگي هاي زيستي •\\\\\\\\tقابليت جوشكاري و برشكاري مواد غير فلزي ( از جمله جوشكاري پلاستيك ها) •\\\\\\\\tقابليت ذوب فلزات تا دماي ذوب 600 درجه سانتيگراد در خود حفره قالب ، جهت انجام فرآيند ريخته گري و افزايش سرعت ، دقت و كاهش اتلافات انرژي در ريخته گري قالب هاي كوچك •\\\\\\\\tصرف جويي چشمگير در مصرف انرژي و هزينه هاي كاربرد همزمان با افزايش راندمان نتايج آزمايشات تجربي انجام شده و ويژگي هاي مطرح شده و بسياري از مزاياي ديگر، طرح مذكور را بعنوان يك اختراع و نوآوري كاربردي در بحث دستگاههاي خورشيدي و لحيمكاري بيان مي كند.

موارد یافت شده: 30